Όλα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για vegan - vegeterian και απαλλαγμένα από τις παρακάτω αλλεργιογόνες ουσίες : - γλουτένη , λακτόζη , ξηροί καρποί , αυγά .
Για να διαχωρίσετε το φύλλο ζαχαρόπαστας από το νάιλον με μεγαλύτερη ευκολία , μπορείτε : - να τοποθετήσετε το φύλλο στην κατάψυξη για 5 λεπτά με την όψη της φωτογραφίας προς τα πάνω - προσεχτικά να μην έρθει σε επαφή η εικόνα με άλλα αντικείμενα
- Αν συνεχίζει τότε τοποθετήστε το στο φούρνο στους 80 βαθμούς για 5–10 λεπτά.
Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται την ίδια μέρα(εκτός Κυριακής). Για την Αθήνα και την Κρήτη την έχετε την επόμενη εργάσιμη και για τις υπόλοιπες περιοχές στην Ελλάδα την έχετε σε 2 εργάσιμες εκτός και αν για κάποιο υπάρξει καθυστέρηση από πλευράς courier όπως : μεγάλος φόρτος εργασίας , έντονα καιρικά φαινόμενα , απεργίες κ.α. .Για το λόγο αυτό καλό θα είναι οι παραγγελίες να καταχωρούνται έγκαιρα.
Οι παραγγελίες που καταχωρούνται την Παρασκευή παραδίδονται την Δευτέρα για Αθήνα και Κρήτη και για την υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται την Τρίτη (εκτός και αν συμπέσει αργία , οπότε η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη). σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας .
Η ζαχαρόπαστα και η βάφλα τοποθετούνται επάνω σε σοκολάτα, σε σαντιγί, σε κρέμα και σε οποιοδήποτε άλλο υλικό ζαχαροπλαστικής, εφαρμόζοντας την επάνω στην τούρτα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χειρισμό.
Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες . Αυτό που ενδέχεται να επηρεάσει τα χρώματα και το φύλλο είναι η υγρασία . Οπότε όσο λιγότερη υγρασία έχει η τούρτα μας και το ψυγείο τόσο λιγότερο θα επηρεαστούν τα χρώματα . Για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, είναι προτιμότερο να βάλετε τη ζαχαρόπαστα επάνω στην τούρτα 1-4 ώρες πριν την σερβίρετε. Επίσης καλό θα ήταν να μην την βάλετε μέσα σε κούτα όταν θα μπει στο ψυγείο , λόγω πιθανής συσσώρευσης υγρασίας.
Ιδέα ! : Αν θέλετε να τοποθετήσετε τη ζαχαρόπαστα πάνω στην τούρτα σας ακόμα και μια μέρα πριν τη σερβίρετε , εφαρμόστε μια άλλη ζαχαρόπαστα πάνω στη τούρτα σας και κατόπιν βάλτε τη ζαχαρόπαστα με την εικόνα πάνω στην προηγούμενη ζαχαρόπαστα. Έτσι η ζαχαρόπαστα δεν θα έρθει σε επαφή με την κρέμα της τούρτας, με αποτέλεσμα να τραβήξει πολύ λιγότερη υγρασία και να αντέξει πολύ περισσότερο !
Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε στη ζαχαρόπαστα, τη βάφλα και το βουτυροκακάο είναι βρώσιμα και έχουν την απαραίτητη πιστοποίηση.
Μπορείτε να τα «κολλήσετε» με λιωμένη σοκολάτα, είτε λευκή, είτε μαύρη ή με κόλλα ζαχαροπλαστικής.
Φυσικά και μπορείτε να επιλέξετε όποιο μέγεθος θέλετε, αρκεί να συμπληρώσετε στη φόρμα τις διαστάσεις που επιθυμείτε και οι διαστάσεις αυτές να μην είναι μεγαλύτερες από το βρώσιμο φύλλο που θα επιλέξετε . Δηλαδή Α4 ή Α3.
Βεβαίως αρκεί να μας δώσετε τα στοιχεία σας κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας.
Τα προϊόντα είναι πολύ καλά συσκευασμένα έτσι ώστε να αποφευχθούν προβλήματα κατά τη μεταφορά.
Διάρκεια ζωής των βρώσιμων φύλλων (όταν φυλάσσονται σε σφραγισμένη σακούλα, σε θερμοκρασία δωματίου και σε σκοτεινό μέρος.)
- Φύλλο ζαχαρόπαστας (Decor Paper PLUS A4) : Τουλάχιστον 6 μήνες
- Φύλλα μεταφοράς σοκολάτας Choco Sheets : 12 μήνες
- Φύλλο βάφλας: 12 μήνες
- Φύλλα μαρέγκας :12 μήνες
Η παραγγελία σας μεταφέρεται εντός Ελλάδας με την ΕΛ.ΤΑ. , ACS Courier και Boxnow . Οι εταιρείες μεταφοράς εμφανίζονται στο Ταμείο πριν καταχωρήσετε την παραγγελία σας . To κόστος για τη μεταφορά υπολογίζεται αφού επιλέξετε την εταιρία μεταφοράς αυτόματα στο ταμείο πριν καταχωρήσετε την παραγγελία σας .
Αποστολές στην Κύπρο γίνονται κανονικά . To κόστος για τη μεταφορά υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών.
Η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει σε λογαριασμούς :
Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR7801714530006453144035549
Τράπεζα Alpha IBAN: GR2801407900790002330001841
Τράπεζα Εθνική IBAN: GR5401102580000025800797901
Τράπεζα Eurobank IBAN: GR2102601360000170102105154
Viva Payments IBAN: GR3370100000000830211437576 , BIC: VPAYGRAA , BankID: 701
Όνομα δικαιούχου: Σαρτζετάκης Γεώργιος Αντώνιος
Παρακαλώ, ενημερώστε μας όταν κάνετε την κατάθεση !
Σε περίπτωση που κάνετε έμβασμα από άλλη τράπεζα του εσωτερικού ή του εξωτερικού εκτός από τις παραπάνω τότε θα πρέπει το έμβασμα να γίνει μόνο στο λογαριασμό Viva Payments .
Σε διαφορετική περίπτωση θα προστεθούν μετά την κατάθεση επιπλέον έξοδα εμβάσματος τα οποία θα πρέπει να εξοφλήσετε πριν αποσταλεί η παραγγελία.
Διάρκεια Ζωής βρώσιμων φύλλων (εφόσον αποθηκεύεται στη σφραγισμένη σακούλα ,σε θερμοκρασία δωματίου, σε σκοτεινό μέρος.)
- Φύλλο ζαχαρόπαστας (Decor Paper PLUS A4) : 6 μήνες
- Φύλλα σοκολάτας Choco Sheets : 12 μήνες
- Φύλλα βάφλας : 12 μήνες
- Φύλλα μαρέγκας : 12 μήνες
Συστατικά βρώσιμων φύλλων και διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γραμμάρια
Φύλλο ζαχαρόπαστας (Decor Paper PLUS A4)
Αδιπικό ακετυλιωμένο δι-άμυλο E1422, φωσφορικά δι-άμυλα E1412, μαλτοδεξτρίνη, γλυκερίνη E422, ζάχαρη, νερό, κρυσταλλική κυτταρίνη E460i, αραβικό κόμμι E414, κόμμι ξανθάνης E415, διοξειδικό άλας ξανθάνης E415, 17519 διοξειδική ουσία ξανθάνης E415, 17519 διοξειδική άλας και διγλυκερίδια E471, σορβικό κάλιο E202, κιτρικό οξύ E330, τεχνητή γεύση
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ
1510 kJ / 361 kcal
Λίπος 0 γρ
εκ των οποίων
- κορεσμένα, 0 γρ
υδατάνθρακες 89 γρ
εκ των οποίων
- σάκχαρα, 14 γρ
- άμυλα, 74 γρ
φυτικές ίνες 0 γρ
πρωτεΐνη 0,2 γρ
αλάτι 0,2 γρ
Φύλλα σοκολάτας Choco Sheets
Κορν φλάουρ , Βούτυρο κακάο , Ζάχαρη , Τροποποιημένο άμυλο E1422 , Αλεύρι πατάτας , Νερό , Ασπράδι αποξηραμένο (περιέχει αυγό), Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη (περιέχει λακτόζη) Ελαιόλαδο , Αλάτι
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ
ενέργεια 1845 kJ / 440 kcal
λιπαρά 22 γρ
εκ των οποίων
- κορεσμένα, 19 γρ
- μονοακόρεστα, 3 γρ
υδατάνθρακες 60 γρ
εκ των οποίων
- σάκχαρα, 10 γρ
- άμυλα, 50 γρ
φυτικές ίνες 0 γρ
πρωτεΐνη 10 γρ
αλάτι 2,54 γρ
Φύλλα βάφλας
Άμυλο πατάτας, Νερό, Ελαιόλαδο, Μαλτοδεξτρίνη
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ
ενέργεια 1590 kJ / 375 kcal
λιπαρά 3,6 γρ
εκ των οποίων
- κορεσμένα, 0,5 γρ
υδατάνθρακας 85,6 γρ
εκ των οποίων
- ζάχαρη, 0,1 γρ
- άμυλα, 85,5 γρ
φυτικές ίνες 0 γρ
πρωτεΐνη 0,1 γρ
αλάτι 0 γρ
Φύλλα μαρέγκας
Άμυλο καλαμποκιού (τροποποιημένο) E1422, Ζάχαρη, Νερό, Μαλτοδεξτρίνη, Άμυλο πατάτας, Αραβικό κόμμι E414, Γλυκερίνη E422, Πολυσορβικό 60 E435.
Φύλλα μαρέγκας Διατροφικές πληροφορίες ανά 100γρ
ενέργεια 16 kJ / 4 kcal
λιπαρά 0,2 γρ
εκ των οποίων
- κορεσμένα, 0 γρ
- μονοακόρεστα, 0 γρ
υδατάνθρακας <0,2 γρ
εκ των οποίων
- σάκχαρα, <0,2 γρ
- άμυλα, <0,2 γρ
φυτικές ίνες 0 γρ
πρωτεΐνη 0,28 γρ
αλάτι 7,87 mg
Βρώσιμα χρώματα
Νερό - Μονοπροπυλενογλυκόλη E1520 , Κιτρικό Οξύ E330, Γλυκερόλη E422 , Χρώμα E151 ,E110* , E102* , E122* , E133
* Μπορεί να έχει δυσμενή επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή των παιδιών
(όλα τα προϊόντα είναι βρώσιμα και έχουν την απαραίτητη πιστοποίηση)
Αναζήτηση αποστολής
Από τις παρακάτω ιστοσελίδες μπορείτε να αναζητήσετε το δέμα σας εισάγοντας τον κωδικό αποστολής που θα βρείτε στον λογαριασμό σας μετά την αποστολή της παραγγελίας :
Για TNT COURIER
https://www.tnt.com/express/el_gr/site/shipping-tools/tracking.html
Για ΕΛΤΑ COURIER
https://www.elta-courier.gr/search
Για ACS COURIER
https://www.acscourier.net/el/track-and-trace
GLS shiping parcel
https://gls-group.com/GROUP/en/parcel-tracking
Η αποστολή των προϊόντων μας μπορεί να γίνει στις παρακάτω χώρες :
Ελλάδα , Κύπρος , Αυστρία , Γαλλία , Γερμανία , Δανία , Εσθονία , Ηνωμένο Βασίλειο , Ηνωμένες Πολιτείες , Ιρλανδία , Ισπανία , Ιταλία , Κροατία , Λετονία , Λιθουανία , Λουξεμβούργο , Μάλτα , Μονακό , Ολλανδία , Ουγγαρία , Πολωνία , Πορτογαλία , Ρουμανία , Σλοβακία , Σλοβενία , Σουηδία , Τσεχία .
Εάν κάνετε την παραγγελία σας από χώρα της ΕΕ, δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον δασμούς ή πρόσθετους φόρους, εφόσον η χώρα σας ανήκει στην Ευρωζώνη.
Γενικά ο καθένας χρησιμοποιεί αυτό που τον βολεύει . Οι περισσότεροι όμως επιλέγουν ζαχαρόπαστα γιατί το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι αρκετά καλύτερο τα χρώματα πιο έντονα και το φύλλο ενσωματώνεται περισσότερο πάνω στην τούρτα . Όμως η ζαχαρόπαστα αν τοποθετηθεί πάνω σε σαντιγί η οποία έχει αρκετή υγρασία , ενδέχεται να "υγρασιάσει" και να αλλοιωθούν τα χρώματα αν μείνει πάνω από 1-2 ώρες. Γι’ αυτό και προτείνεται , η ζαχαρόπαστα να τοποθετηθεί λίγο πριν γίνει η κοπή της τούρτας. Για να παρατείνουνε την αντοχή της ζαχαρόπαστας μπορούμε να βάλουμε βουτυροκρέμα ή σοκολάτα μεταξύ ζαχαρόπαστας και σαντιγής έτσι ώστε να μειωθεί, η πιθανότητα εμφάνισης υγρασίας στη φωτογραφία.
Το ίδιο ισχύει και για το φύλλο βάφλας σχετικά με την υγρασία , με τη διαφορά όμως , ότι η βάφλα έχει μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία σε σχέση με τη ζαχαρόπαστα , γι’ αυτό και κάποιοι την προτιμούν έναντι της ζαχαρόπαστας.